I Know What You Did Last Summer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
I Know What You Did Last Summer

I Know What You Did Last Summer krijgt een reboot als serie op Amazon

|
|

Laatste update:

Horrorreeks I Know What You Did Last Summer krijgt een reboot! Amazon heeft een deal gesloten met Sony Pictures Television. Alleen niet voor een film maar een serie!

De young adult-serie wordt een mooie toevoeging aan de Amazon Prime-horrortitels zoals The Walking Dead: World Beyond, Fear of the Walking Dead en Truth or Dare. Lees hier onze The Walking Dead: World Beyond recensie.

Nieuwe Riverdale en Scream?

I Know What You Did Last Summer gaat een moderne kijk geven op de populaire horrorfilm en het boek van Lois Duncan (1973). De horrorserie zal waarschijnlijk wat weghebben van de Netflix’ young adult reboot van Scream.

Wat deden ze ook alweer die zomer?

Vier tieners besluiten een auto-ongeluk te verzwijgen voor de wereld nadat zij iemand aanrijden. Daardoor wordt de groep een jaar lang gestalkt door een mysterieuze moordenaar. Check hieronder de trailer van de klassieke jaren 90 horrorfilm, als je ons nieuwsbericht nog niet nostalgisch genoeg vond.

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

Wij krijgen niet genoeg van horrorclassics, maar deze nieuwe titels zijn ook niet mis! Dit vinden wij de 7 beste nieuwe horror-releases on demand.

Wanneer de serie op Amazon Prime verschijnt is nog niet bekend. Wij hebben ondertussen al wel een ideetje voor een toepasselijke titelsong:

Lees verder