Hunk Regé-Jean Page heeft nóg een nieuwe job na Bridgerton

Door Redactie
Regé-Jean Page in Bridgerton

Dé hunk uit Bridgerton is nog lang niet van je televisiescherm verdwenen. Regé-Jean Page scoort een rol in een thriller. Gelukkig, want in Bridgerton komt hij niet meer terug.

In het eerste seizoen draaide bijna alles om de zwoele ster. Hij wordt in het tweede seizoen geschrapt, want dat seizoen gaat om een andere Bridgerton-telg. Een spannende keuze van Netflix, want de ultiem knappe Regé-Jean is een boegbeeld geworden van het uit de maat walsende kostuumdrama. Of zou hij toch nog één stomende seksscène doen?

De streamingdienst ziet natuurlijk dat iedereen een oogje heeft op de prettige Page. Hij krijgt dan ook een rol in een nieuwe Netflix-productie: een thriller. De naam is nog onbekend, maar Regé-Jean heeft de hoofdrol. Regisseur is Fargo’s Noah Hawley, die toch even niets te doen heeft.

De Simon Basset-acteur is in nog een film te zien na zijn verschijning in één van de meest bekeken Netflix-series ooit: volgend jaar zit hij in The Gray Man. Geen hoofdrol, want hij moet hierin wel opboksen tegen Ryan Gosling en Chris Evans.

Een goede score voor Regé-Jean, want The Gray Man is de duurste Netflix-film allertijden. Ook is een hoofdrol natuurlijk altijd een goed idee, zeker als je een andere rol niet kreeg door je huidskleur

Regé-Jean Page is op dit moment te bewonderen in Bridgerton seizoen 1 op Netflix. En in een heleboel reclames van luxe merken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.