Humberto Tan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Humberto Tan

UPDATE: Humberto Tan sleept Albert Verlinde voor de rechter

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

UPDATE 13:45: Humberto Tan heeft inmiddels aangifte gedaan tegen Albert Verlinde, zo meldt hij aan Privé. Het gaat om een aangifte van laster.

Originele artikel volgt hieronderHumberto Tan wil dat Albert Verlinde zich nader verklaart nadat die gisterenavond in Shownieuws claimde dat Humberto in zijn RTL Late Night tijd ongepaste appjes stuurde naar "vrouwen die leuk waren". Humberto vraagt zich hardop af wat Alberts motieven zijn en noemde diens uitlatingen eerder al "pure smaad".

Albert blijkt overigens ook geen wederhoor te hebben gepleegd, als we Humberto mogen geloven. "Ik weet dat er mensen bij het programma weg zijn gegaan die zeiden: ‘Het lijkt wel of ik hier meer een datingshow zit te produceren dan een talkshow.’", was één van de verhalen die Albert er dus blijkbaar zonder wederhoor uitgooide toen Shownieuws de Voice-beerput besprak. Humberto herkent zich hier totaal niet in en ontkent alles dat Albert claimt. 

'Beste Albert'

Hij besloot Albert eerder vandaag direct aan te spreken via Twitter. In dit berichtje zegt Humberto dat de roddelbekendheid geen contact zocht voor de Shownieuws-uitzending van gisteren. "Beste Albert, je hebt mij in één adem genoemd met de misstanden bij The Voice. We kennen elkaar goed, je hebt mijn nummer en toch heb je mij niet gebeld om je 'verhaal' te checken. Er ligt geen klacht bij RTL noch bij Blue Circle (de toenmalige producent van RTL Late Night, red.). Er is 1 klacht: van jou." Dat brengt Humberto tot een prangende vraag: "Wat zijn je motieven?

BN'ers steunen Humberto

Er kwam al snel een Twitterstroom op gang van BN'ers die ooit te gast waren geweest bij Humberto en benadrukten dat ze inderdaad na afloop een berichtje kregen, maar dat die niet ongepast of grensoverschrijdend waren. Albert Verlinde heeft tot nu toe niet op Humberto's verweer gereageerd. 

Benieuwd naar het laatste Voice-nieuws? Anouk stapt op als coach en 'legt daarmee druk op andere coaches'. Ook is er een reactie van de vrouw van Ali B en heeft Linda de Mol het uitgemaakt met Jeroen Rietbergen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder