Humberto Tan vervangt Eva Jinek na de zomer

In HLF8 vertelde Humberto Tan dat hij in september de zwangere Eva Jinek gaat vervangen. Dat RTL hem, en niet Beau van Ervan Dorens, kiest voor de belangrijke tv-maand september is bijzonder. Wordt dit zijn comeback als commerciële talkshowkoning?

Humberto Tan in HLF8
© SBS

Want Humberto was ooit de absolute alleenheerser van de commerciële talkshow, maar tegenwoordig moet hij al blij zijn met een paar uurtjes keuvelen in het weekend. Dit ging de laatste tijd verrassend goed, met mooie cijfers. Toch maakte RTL vorige week bekend te gaan stoppen met de zaterdageditie.

Zaterdagavond

Humberto lijkt hier niet al te verdrietig over. “Jouw zaterdagavond gaat eruit”, probeerde Johnny de Mol te prikken. “Die gaat eruit, ja, maar die zaterdagavond komt wel ergens anders weer terug hoor”, hintte Humberto. 

Invallen

Snel daarna blijkt waar precies. “Eva is natuurlijk nu zwanger en die is er in september niet, dus dan ga ik ook weer dagelijks doen in die periode." Humberto viel dit jaar al eerder een paar keer in voor Eva toen ze ziek was. Dat heeft voor RTL naar meer gesmaakt. Kruipt hij hiermee eindelijk uit het weekendtalkshowmoeras?

HLF8 is iedere werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6.