Humberto Tan heeft hilarische verrassing voor Gerard Joling: ‘Schaamteloos’

Gerard Joling was vorige week niet te spreken over de wijn bij Humberto Tan. Vandaag revancheert de talkshowhost zich met een verrassing voor Gerard: “Volgende week ben ik hier weer.”

gerard joling humberto tan wijn
© RTL 4

Gerard Joling was vorige week ook al te gast bij Humberto Tan. Gerard liet zich toen erg kritisch uit over de wijn die hij geserveerd kreeg aan de talkshowtafel. Tot twee keer toe vond hij de wijn niet te drinken, zo zuur… En dan drukken we ons nog mild uit! Als Gerard de beelden terugziet, schrikt hij zelf ook wel een beetje: “Wat erg! Schaamteloos.

Witte wijn

Als verrassing regelde Humberto vanavond een echte wijnkenner uit, Antoin Peters. Antoin doet namelijk meer dan nieuwslezen voor RTL, hij heeft ook een podcast over wijn. Vanavond nam hij twee witte wijnen voor Gerard mee. Antoin schenkt de eerste in en dan begint het tromgeroffel… Wat vindt Gerard ervan?

'Ik moet straks nog zingen'

Hij neemt een grote slok… En gelukkig blijkt dan dat Gerard – die vorig jaar nog in het ziekenhuis lag – deze wijn een stuk lekkerder vindt! “Dit is niet te vergelijken met wat ik vorige week kreeg. Dat was bijna een vergiftiging. Deze is niet verkeerd.” De tweede, die vindt Gerard echter pas écht om te smullen! Hij is bang dat-ie er niet van af kan blijven: “Ik moet straks nog zingen. Mocht dat misgaan, dan weet u vast hoe dat kan.

'Het gaat weer om mij'

Normaal gesproken begint Humberto zijn uitzendingen trouwens met het nieuws. Gerard grapt: “Sorry jongens, het gaat even weer om mij. Neem me niet kwalijk. (…) Ik wil mezelf niet aanbieden, dat vind ik altijd een beetje goedkoop, maar volgende week ben ik hier weer.” Het publiek vindt het hilarisch, net zoals toen Gerard Vandaag Inside verstoorde!

Lees hier waarom Gerard zo lang niet bij Vandaag Inside aanschoof.

Humberto zie je zaterdag en zondag rond 21.45 uur op RTL 4.