Humberto Tan

Veronica Superguide logo
Humberto Tan

Humberto spreekt met Barack Obama en Bruce Springsteen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een droom is uitgekomen voor Humberto Tan: hij mocht spreken met zijn droomgast Barack Obama. En vooruit, ook met Bruce Springsteen. Het gesprek zal morgenavond in Humberto te zien zijn. 

Exclusief

Humberto was volgens RTL slechts één van de vijf gasten wereldwijd die (digitaal) met Obama en Springsteen mocht spreken over hun aankomende boek Renegades: Born in the USA. De interviewers mochten ieder één levensvraag stellen aan de popster en de voormalig president van Amerika. In de uitzending van morgen zullen Mart Smeets en Leo Blokhuis aanschuiven om over het boek te praten. Renegades: Born in the USA is een verzameling van gesprekken tussen de twee vrienden en archiefmateriaal uit hun persoonlijke collecties.

Hartewens

Ook Humberto zelf post over dit bijzondere gesprek op zijn Instagram. Hij vertelt dat Barack Obama één van de personen is die hij graag een keer zou willen spreken, omdat hij hem geïnspireerd heeft. "Afgelopen maandag was het zover; een hartewens kwam uit", schrijft hij.

Eerder mocht Humberto al spreken met Lupin-ster Omar Sy en onlangs nog prezen kijkers hem omdat hij .een statement maakte tegen Thierry Baudet. Welke vraag de talkshow-host aan de twee wereldsterren heeft gesteld, zullen we morgen zien.

Humberto zie je elke zondag vanaf 21:30 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder