The Glamrocks bij Humberto

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Glamrocks bij Humberto
HumbertoTalkshow

Humberto: oude rocker breekt bijna z’n heup

|
|

Laatste update:

Toni Peroni, oud-drummer van o.a. Het Goede Doel, startte met wat kameraden een glamrockband (The Glamrocks) en die knalde in Humberto zó de huiskamer in. Sterker nog: de zanger donderde na drie tellen van het podium af.

Toni Peroni vertelde samen met zijn Tony Jr. (DJ, en bekend van o.a. The Bachelor) over het ontstaan van de nieuwe band. Natuurlijk moest de glamrockformatie óók wat spelen, maar dat begon nogal... moeizaam.

De cover van Ballroom Blitz, van The Sweet, was nog maar nét begonnen of zanger Marcel Vandenberg dook per ongeluk naar de studiovloer. Hoewel de rest van de band stond te gieren van de lach was het toch géén onderdeel van de show: het podium was ook wel érg klein om op te rocken.

The Glamrocks bij Humberto

Melige kijkers doopten de band meteen om ‘Ballroom Bips’ of ‘Valt om Blitz’.

Volgens veel kijkers kwam de rock niet echt tot zijn recht op het minipodiumpje van Humberto Tan. Het publiek gunde The Glamrocks een groter podium, al was het alleen maar vanwege de veiligheid!

The Glamrocks bij Humberto

Niks gebroken?

Humberto zat aan tafel te swingen, en informeerde achteraf even bij The Glamrocks. ‘Alle respect! Je bent gewoon doorgegaan! Ben je heel? Niks gebroken of gescheurd?’ Het leek er niet op, maar het publiek en de band zélf lagen wel in een scheur.

Gelukkig stond iedereen uiteindelijk te lachen op het podium: fijn, want een gebroken heup is een gevaar voor elke bejaarde rocker!

Het hele fragment kijk je terug op RTLXL. Je ziet Humberto iedere werkdag op RTL4, rond 22:00 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder