humberto tan dolf jansen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
humberto tan dolf jansen
HumbertoNPOTVTalkshow

Humberto: ‘Ik voel een kleine romance aankomen’

|
|

Laatste update:

Twee gasten bij Humberto konden het erg goed met elkaar vinden. Ze bleken namelijk een bijzonder raakvlak te hebben: “Deze mannen gaan nog net niet zo bij elkaar zitten...

Vogels bij Humberto

Vanavond nodigde Humberto Tan Arjan Dwarshuis uit. De auteur heeft een grote fascinatie voor vogels. Wat heet: hij schoof aan bij Humberto om uit te leggen waarom hij vogels de meest perfect ontworpen dieren vindt. Hij haalde daarvoor de zintuigen van vogels aan. Wist je bijvoorbeeld dat vogels een eiwit in hun ogen hebben dat werkt als een kompas?

Vliegende dino's

Ook Gijs Rademaker schoof aan bij Humberto. De talkshowhost vertelt dat hij Arjan en Gijs bewust naast elkaar aan de tafel heeft gezet: “Vogels zijn een soort vliegende dinosaurussen, toch?” vraagt Humberto. Arjan en Gijs bevestigen dat allebei. En dan gaat er een belletje rinkelen bij Arjan: “Jij weet alles van dino’s natuurlijk?

'O, vertel me over dino’s'

Humberto kan achterover leunen, omdat Gijs en Arjan gezellig door blijven babbelen over dino’s. “Ik voel een kleine romance aankomen. Deze mannen gaan nog net niet zo bij elkaar zitten”, zo zegt Humberto terwijl hij zijn stoel naar die van cabaretier Dolf Jansen sleept. “O, vertel me over dino’s”, grapt Dolf.

Even terugblikken op eerdere Humberto-uitzendingen? Gisteren werd de 'Insta-famous' cameraman voor het blok gezet en eerder werd Tanja Jess overvallen door tranen.

Humberto zie je elke werkdag om 22:00 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder