Hulk Hogan-film op komst

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hulk Hogan-film op komst

Hulk Hogan-film op komst

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hunger Games-regisseur Francis Lawrence gaat een film maken over worstelaar en reality tv-ster Hulk Hogan. Deze zal zich voornamelijk richten op de rechtszaak rond de beruchte sekstape van de gespierde snorremans.

Intiem slaapkamerworstelen

In 2012 publiceerde gossip-site Gawker een seksvideo waarop te zien was hoe Hulk Hogan een potje intiem in de slaapkamer aan het worstelen was met de ex-vrouw van radio-presentator Bubba The Love Sponge. Nee, wij verzinnen die naam niet. Dit leidde tot een rechtszaak waarbij de website in 2014 uiteindelijk 140 miljoen dollar moest betalen aan de blond besnorde sekstape-acteur, die hiermee in één klap de best betaalde porno-ster ooit werd. Deze uitkomst leidde vervolgens tot het faillissement van Gawker in 2016.

Steenrijke zakenman

De film wordt gebaseerd op het door Ryan Holiday geschreven boek Conspiracy: Peter Thiel, Hulk Hogan, Gawker, and the Anatomy of Intrigue. Dat is nogal een mondvol. In het boek gaat de schrijver in op hoe zakenman Peter Thiel Hogans rechtszaak financierde. De steenrijke ondernemer uit Silicon Valley had namelijk een pesthekel aan Gawker, nadat de website onthulde dat hij homoseksueel was.

Rust zacht, Bam Margera!

Het belooft duidelijk een sappige biopic te worden, waarin al dan niet onbedoeld ook aardig wat gelachen kan worden. Maar het is onwaarschijnlijk dat Hulk Hogan ons nogmaals zo hard laat gieren als toen hij onlangs de springlevende Bam Margera “herdacht”. En ook zijn Even Apeldoorn Bellen-reclame blijft leuk.

Lees verder