Huiveringwekkende helletocht in nieuwe horrortrailer Ghostland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Huiveringwekkende helletocht in nieuwe horrortrailer Ghostland

Huiveringwekkende helletocht in nieuwe horrortrailer Ghostland

|
|

Laatste update:

De regisseur van de gruwelijke horrorfilm Martyrs is terug met Ghostland. En ook deze keer wordt de kijker niets bespaard!

Psychologisch

Pascal Laugier maakte in 2008 naam met Martyrs, een Franse horrorfilm die Saw deed verbleken tot Scary Movie. Vier jaar later regisseerde Laugier The Tall Man, een psychologische horrorfilm met Jessica Biel. Deze was een stuk subtieler was dan zijn voorganger. Zijn nieuwste film lijkt de gruwelen van Martyrs te combineren met de psychologische spanning van The Tall Man. En afgaande op de trailer kan dit zomaar een van de beste horrorfilms van het jaar opleveren!

Onheil

In Ghostland erft een alleenstaande moeder van twee jonge kinderen het landhuis van haar tante. Op de eerste nacht in het huis wordt het drietal echter belaagd door mysterieuze indringers. Ze weten de nacht te overleven, maar pakken al snel hun biezen. Zestien jaar later keren de dochters terug naar de plaats des onheils. Maar daar blijkt dat de spoken uit het verleden nog springlevend zijn…

Ondanks dat de trailer aangeeft dat Ghostland op 4 april in de bioscopen verschijnt, is de horrorfilm helaas nog niet opgedoken in de Nederlandse releaselijsten. Ghostland is echter wel op 12 en 19 april te zien op het filmfestival Imagine in het Amsterdamse EYE.

Lees verder