Tom Hanks in Friends

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Hanks in Friends

Huh? Tom Hanks zou eigenlijk in Friends zitten!

|
|

Laatste update:

Friends' 200e aflevering had er héél anders uit kunnen zien. Acteur Freddie Prinze Jr onthult dat niet hij, maar Tom Hanks eigenlijk de mannelijke nanny zou spelen in 'The One With the Male Nanny'.

Er lijkt nu ein-de-lijk een reünie met de originele cast te komen, Matthew Perry zou nog steeds een oogje hebben op Courteney Cox; het was een drukke week voor Friends-fans! We doen er nu gewoon weer een schepje bovenop want deze sitcom houdt nog altijd de gemoederen bezig. 

Tom Hanks in Friends

Want wat blijkt? Niemand minder dan Hollywood-lieverd én meester-acteur Tom Hanks zou meespelen in Friends. In de beruchte 200e aflevering zie je Freddie Prinze Jr (She's All That) als Sandy, een mannelijke nanny. Hij werkt NOGAL op de zenuwen van Ross, die hem niet echt ziet zitten. 

Waarom Tom Hanks niet doorging

Het hele feestje met Tom Hanks ging last-minute toch niet door. Freddie vertelt tegenover Entertainment Weekly dat hij op het aller-allerlaatste moment de rol onder zijn neus kreeg geduwd. Hij moest zelfs binnen één dag het script uit zijn hoofd leren. Maar... waarom liep het dan mis met Tom? "Hij kreeg de rol aangeboden", verheldert Freddie. "Maar hij kon door andere filmverplichtingen niet op tijd op de set zijn." En toen was het dus de beurt aan Freddie - die bracht het er zó vanaf:

Lees verder