Gordon zit in een dip en kan alle steun gebruiken!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon zit in een dip en kan alle steun gebruiken!

Gordon zegt interview met Marc de Hond af... maar waarom?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De volledig getransformeerde Gordon zou aanstaande vrijdag te gast zijn bij de theatervoorstelling van bijna-Slimste Mens Marc de Hond die de shows maakt omdat er weer kanker bij hem is geconstateerd. Maar Gordon zegt zonder duidelijke reden het interview af. Wat zou er aan de hand zijn?

Theatervoorstellingen Marc de Hond

Marc de Hond gaat op tournee om een audiovisueel portret van zichzelf te laten maken. Op deze manier hoopt Marc dat zijn kinderen hem nog kunnen leren kennen als hij “niet zo oud word als ik zelf hoop”. Dit naar aanleiding van de kanker die weer bij de theatermaker is geconstateerd.

Waarom komt Gordon niet?

Marc laat weten (via Telegraaf) dat Gordon niet meer meedoet aan de avond. De ex-zanger - die recent openlijk spijt betuigde voor een gevoelige grap - voelde “geen klik” na het voorgesprek en cancelde. Een woordvoerder van Gordon liet maandagavond weten dat hij “opeens naar het buitenland toe moet”. Verder willen ze er niks over kwijt. Wat dus echt de reden is dat Gordon niet meedoet blijft vaag. Moest 'ie nu naar het buitenland óf klikte het niet? Of... allebei? Zoveel vragen...

Teleurgestelde fans

Marc laat weten het erg jammer te vinden dat Gordon het laat afweten: “veel fans hebben speciaal voor hem een kaartje gekocht. Het spijt me enorm dat we al die mensen nu moeten teleurstellen”. Het is nog niet bekend wie de plaats van Gordon gaat vullen. De winst van de theaterproductie wordt gedoneerd aan de bestrijding van blaaskanker. Zo'n 30 BN'ers doen op de andere avonden mee, met onder andere Eva Jinek, Janine Abbring, Humberto Tan, Paul de Leeuw, Claudia de Breij en Eric Corton. Zo was laatst Frénk van der Linden te gast:

De voorstelling van Marc de Hond, Voortschrijdend Inzicht, is nog tot eind april te zien. Tickets kopen kan hier.

Lees verder