Jeremy Renner singing

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeremy Renner singing

Huh? Avengers-ster Jeremy Renner brengt nieuwe single uit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We wisten al dat Hawkeye zich in de vijf jaar tussen Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame zich vooral bezig heeft gehouden met het op grote schaal uitmoorden van gangsters in Latijns-Amerika en Azië, maar nu blijkt dat hij in die tijd ook liedjes is gaan maken. Boeven over de kling jagen is blijkbaar een hobby die voor volop muzikale inspiratie zorgt. Acteur Jeremy Renner komt binnenkort namelijk met een nieuwe single getiteld Heaven Don’t Have a Name. Op Twitter liet hij al een stukje zien van de opnames:

Wij moesten ook even twee keer kijken toen we zagen dat het om een -nieuwe- single ging, dat zou immers betekent dat de nors kijkende acteur al eerder een plaatje heeft gemaakt. En jawel, zo heeft hij al nummers gezongen op de soundtracks van meerdere films waar hij aan meedeed, zoals North Country en The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford.

Een echt nieuwe single is Heaven Don’t Have a Name niet, want DJ Sam Feldt heeft in oktober al een dance-versie van ditzelfde nummer uitgebracht waar Renner ook op te horen is. Nu komt de acteur zelf met een wat meer poprock-achtige uitvoering van dezelfde song. Wat ons betreft iets te veel vocoder, maar we zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Volgens de laatste geruchten heeft Cupido onlangs zijn pijlen afgevuurd op Jeremy en Lady Gaga, en daar kunnen we ons nu ineens een stuk meer bij voorstellen. Horen we in die Hawkeye-serie op Disney+ de hoofdrolspeler zelf straks een stoere openingstune zingen?

Lees verder