TV-kok Hugo Kennis van 24 Kitchen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
TV-kok Hugo Kennis van 24 Kitchen

Gerucht: wéér nieuwe BN’ers Expeditie Robinson 2019 bekend!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het gaat nu al lekker met Expeditie Robinson 2019. De survivalshow, die vanaf volgende maand verhuist van zender en tijdstip, strooit met BN’ers en nu kunnen we daar wéér een stel nieuwe namen aan toevoegen.

Eerder werd al officieel bekend dat BN’ers als Frank van der Lende en Dionne Slagter (OnneDi) meedoen, later kwam daar óók nog eens cultfiguur Rob Geus bij. Nu kunnen we weer nieuwe BN'ers op de steeds langer wordende lijst zetten!

Hugo Kennis

Het zou volgens Shownieuws gaan om tv-kok Hugo Kennis. Hij stond namelijk na een lange instagram-stilte opeens sterk vermagerd en met baardje op nieuwe foto’s. Daarnaast postte bevriende BN’er Maik de Boer een foto met de tekst dat Hugo meedoet aan Expeditie Robinson 2019. Hier komt óók nog bij dat ’t programma zelf eerder al een niet-zo subtiele hint gaf via de bekende 'museumfilmpjes': “Dit museumstuk houdt van koken.

Fien Vermeulen

Ook kunnen we radio-dj en AD-presentatrice Fien Vermeulen gerust bekendmaken als deelneemster. Dit deed ze zelf namelijk ook al in een inmiddels verwijderde Insta-post. Dat zegt natuurlijk genoeg... "Ook is te zien dat zij veel is afgevallen in korte tijd", schrijft Shownieuws. En dat is uiteraard kenmerkend voor een Expeditie Robinson-deelnemer! 

Expeditie Robinson 2019 start zondag 1 september om 20:00 op RTL 4.

Lees verder