Hugh Dancy ziet nieuw seizoen Hannibal wel zitten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hugh Dancy ziet nieuw seizoen Hannibal wel zitten

Hugh Dancy ziet nieuw seizoen Hannibal wel zitten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans van de horrorserie Hannibal waren diep teleurgesteld toen de stekker uit hun favoriete horrorserie werd getrokken. Maar er is misschien nog hoop voor de ‘fannibals’!

Acteur Hugh Dancy, die in Hannibal de rol speelde van FBI-profiler Will Graham, vertelde tegen dat TV Line hij de hoop op een nieuw seizoen nog niet heeft opgegeven: “Mocht het zover komen, dan zou het geen slecht idee om nog een jaar of vier, vijf te wachten. Dat kan wel interessant zijn. Hoe maf zou het zijn om na al die jaren weer bij elkaar te komen en verder te gaan waar we gebleven waren?”

Uitdiepen

Bryan Fuller, de schepper van de serie, liet al eerder weten dat hij grootse plannen heeft voor een nieuw seizoen. Hij ziet een nieuwe variant op The Silence of the Lambs wel zitten: “Ik vind de film perfect, maar ik denk dat in een serie het verhaal nog verder kunnen uitdiepen. Ik hoop dat we nog de kans krijgen om dat verhaal te vertellen.” Duimen maar, dus! Zolang onze persoonlijke favoriet Mads Mikkelsen maar weer terugkeert als de ijzingwekkende Hannibal!

Lees verder