Matt Smith in House of the Dragon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Matt Smith in House of the Dragon
House of the Dragon

House of The Dragon nú al verlengd met seizoen 2

|
|

Laatste update:

Dat is snel! De reacties op de Game of Thrones-prequelserie House of the Dragon zijn zó positief dat HBO meteen een tweede seizoen heeft aangekondigd. Dracarys!

HBO heeft er overigens nooit een geheim van gemaakt dat House of the Dragon waarschijnlijk uit meerdere seizoenen zou bestaan. Door het grote succes volgt er nu tóch meteen een officiële aankondiging.

House of the Dragon is hot!

House of the Dragon draait om de machtige familie Targaryen, die op de troon van Westeros zit omdat ze een mysterieuze link hebben met machtige draken. De aardige koning Viserys I is geliefd bij de bevolking, maar zijn dappere broer Daemon (Matt Smith, die we onlangs even spraken) is het een beetje zat dat hij met zijn soldaten steeds de kastanjes uit het vuur moet halen…

House of the Dragon is maar één van de geplande Game of Thrones-spin-offs. Verschillende personages uit House of the Dragon keren terug in de serie The Sea Snake, die draait om de zeeheld Corlys Velaryon (Steve Toussaint). Daarnaast wordt gewerkt aan een serie over het koninkrijk Dorne, genaamd 10.000 Ships. Tot slot gaan er geruchten over een vervolg op Game of Thrones, dat zich richt op de avonturen van niemand minder dan Jon Snow!

Game of Thrones is terug!

Het laatste seizoen van Game of Thrones liet bij veel fans een wat bittere nasmaak achter, maar het is goed om te zien dat deze domper niet blijvend is!

House of the Dragon is nu te zien via HBO Max. Elke maandag komt er een spannende nieuwe aflevering van de GoT-prequel online.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder