House of Cards in Concert komt naar Nederland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
House of Cards in Concert komt naar Nederland

House of Cards in Concert komt naar Nederland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Op 22 en 23 april 2017 komt Jeff Beal naar Nederland. Mocht deze naam je niets zeggen: dit is de maker van de muziek van House of Cards. Hij zal de duistere klanken van de House of Cards Symphony dirigeren!

An Afternoon with Jeff Beal

Jeff Beal, de maker van muziek voor onder meer House of Cards, Pullock en Appaloosa, komt naar Nederland voor House of Cards in Concert, dat hij zelf dirigeert. Voordat de componist plaatsneemt op de bok, laat hij zich ook interviewen in het kader van ‘An Afternoon with Jeff Beal’. Hij vertelt onder meer over zijn samenwerking met House of Cards-regisseur David Fincher en het feit dat hij zelf trompet, piano én gitaar speelt in de titelsong van de populaire Netflixserie. Ook praat Beal over zijn werk voor andere media en de drie Emmy Awards die hij won.

House of Cards in Concert vindt plaats op 22 april in Het Concertgebouw in Amsterdam (tickets vind je hier) en op 23 april in Utrechtse TivoliVredenburg (tickets vind je hier).

Seizoen 5

Op de dag dat in Amerika de nieuwe president wordt ingezworen, maakte Netflix de releasedatum van het vijfde seizoen van House of Cards bekend. Vanaf 30 mei kunnen we genieten van nieuwe afleveringen over president Francis Underwood (een rol van Kevin Spacey) en zijn vrouw Claire (Robin Wright).

Lees verder