House of Cards-fans, Kevin Spacey komt naar Nederland!

Veronica Superguide logo
House of Cards-fans, Kevin Spacey komt naar Nederland!

House of Cards-fans, Kevin Spacey komt naar Nederland!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Frank Underwood, ahum, Kevin Spacey komt op woensdag 29 november naar Ahoy, Rotterdam als hoofdspreker tijdens de eerste editie van het inspiratie-evenement BusinessBoost Live.

Spacey, De Mol en Thuisbezorgd (?)

Spacey mag zich scharen onder de groten der Nederlandse business, want naast een bezoekje van mediakoning John de Mol komen ook Jan Jaap van der Wal, Jitse Groen van thuisbezorgd.nl en Pieter Zwart van Coolblue hun zegje doen. De rest van de namen wordt op een later tijdstip bekendgemaakt. 

Eindelijk

Voor veel Nederlandse House of Cards-fans is het een kleine droom die uitkomt. Al jaren wordt geprobeerd de acteur naar ons kikkerlandje te halen. Spacey zal onder meer vertellen over House of Cards en hoe de serie zo’n enorme impact heeft gehad op het succes van Netflix. 

Hoe word je rijk?

Ook de komst van John de Mol is redelijk uniek. De oprichter van Talpa, die ook onlangs eigenaar is geworden van SBS Broadcasting (SBS6, Net5, Veronica) en Talpa Radio (538, Sky Radio), zal onder meer ingaan op zijn nationale en internationale succes én de filosofie achter zijn business. 

Kaarten kopen? Dat kan hier.

Lees verder