‘Hotter than my Daughter krijgt nieuw seizoen’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘Hotter than my Daughter krijgt nieuw seizoen’

‘Hotter than my Daughter krijgt nieuw seizoen’

|
|

Laatste update:

Gordon heeft goed nieuws: op 100% NL heeft de zanger gezegd dat er druk wordt gewerkt aan een nieuw seizoen van Hotter than my Daughter.

"Er komt een nieuw seizoen. Hoe leuk is dat?  We zijn er mee bezig“, aldus Gordon op 100% NL. Dit schrijft Mediacourant

Metamorfose

Het realityprogramma waarin dochters de hulp inschakelden van Gordon, omdat ze echt niet met hun excentrieke moeder over straat durfden, was vorig jaar voor het laatst op televisie. De moeders met ‘ultra korte naveltruitjes en decolletés zo diep als de Grand Canyon’ krijgen van stijlicoon Gordon een metamorfose. De dochters luchten tegelijkertijd hun hart bij de entertainer. Bekijk een fragment hierboven!

BN'er-editie

Ook liet Gordon vorig jaar nog weten dat hij een BN’er-editie van Hotter Than My Daughter wel zitten. Hij zou onder meer Anny Schilder graag een metamorfose geven.

TV-carrière

Of het nieuwe seizoen van Hotter than my Daughter er komt, is nog niet officieel bevestigd. Maar Gordon stopt eind november na 25 jaar met zingen en gaat zich volledig richten op zijn tv-loopbaan. Op 28 en 29 november 2016 neemt Gordon in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam afscheid als zanger. En daarna... tijd voor een oude bekende presenteerklus? We houden je op de hoogte.

Lees verder