The Wretched horrorfilm 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Wretched horrorfilm 2020

Intense trailer The Wretched belooft huiveringwekkende horrorfilm

|
|

Laatste update:

Ook voor horrorfans zijn het momenteel zware tijden. Hoewel we enkele maanden geleden nog genoeg horrorfilms hadden om dit jaar naar uit te kijken, is de kans klein dat we op korte termijn kunnen genieten van deze titels. Al eerder werd A Quiet Place Part II voor onbepaalde tijd uitgesteld en het is nog maar de vraag of we in september kunnen genieten van The Conjuring 3. Gelukkig zit er nog genoeg leven in het horrorgenre tijdens deze crisis. En hoe!

Bezeten buurvrouwen

Onlangs verscheen de trailer van The Wretched online! Hierin ontdekt een jongetje dat zijn buurvrouw een eeuwenoude heks is. Dat klinkt misschien wat kinderachtig, maar afgaande op de trailer biedt deze film alles waar de horrorfans momenteel naar snakken: mysterieuze monsters, krijsende kinderen, bezeten buurvrouwen en genoeg kunstbloed om verwende griezelliefhebbers bij de les te houden!

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Uitmuntend

En niet alleen de trailer van The Wretched is veelbelovend. De film sleepte al verschillende nominaties in de wacht op internationale horrorfestivals. En ook de pers is enthousiast! Op Rotten Tomatoes scoort The Wretched momenteel op een uitmuntende 92% van positieve reviews. De film is vanaf 1 mei in Amerika via Video on Demand. Laten we hopen dat de Nederlandse streamingdiensten snel volgen!

Lees verder