Horrorsensatie Hereditary onthult huiveringwekkende trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Horrorsensatie Hereditary onthult huiveringwekkende trailer

Horrorsensatie Hereditary onthult huiveringwekkende trailer

|
|

Laatste update:

Gisteren schreven we al over Hereditary, een spraakmakende horrorfilm die het publiek happend naar adem achterliet. Nu kun je ook de trailer bekijken van deze nieuwe horrorsensatie!

Exorcist

De horrorfilm Hereditary ging onlangs in première op het Amerikaanse filmfestival Sundance. De mensen die de film gezien hadden, raakten er niet over uitgepraat. Gisteren plaatsten we al een aantal tweets van mensen die Hereditary hadden gezien. Of moeten we zeggen ‘overleefd’? De film wordt namelijk al ‘The Exorcist van deze generatie’ genoemd. Vandaag verscheen de eerste trailer en die lijkt de hype alleen maar aan te wakkeren!

Spraakmakend

In Hereditary wordt een gezin geplaagd door griezelige gebeurtenissen nadat de grootmoeder van de familie is overleden. De hoofdrollen zijn voor Toni Collette (The Sixth Sense), Gabriel Byrne (The Usual Suspects) en de jonge nieuwkomer Milly Shapiro. De film is geproduceerd door A24, de studio die eerder hoge ogen gooide met de spraakmakende horrorfilm The Witch. Net als Hereditary was die film zowel een succes onder filmhuisliefhebbers als hardcore horrorfans!

Hereditary verschijnt in juni in de Amerikaanse bioscopen. Laten we duimen dat een Nederlandse release dan snel volgt!

Lees verder