Haai en duiker in 47 Meters Down Uncaged

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Haai en duiker in 47 Meters Down Uncaged

Horrorhaaien slaan toe in nieuwe trailer 47 Meters Down: Uncaged

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nog maar een paar weken en dan verschijnt het vervolg op de horrorhit 47 Meters Down. Om alvast in de stemming te komen, verscheen dit weekend een gloednieuwe trailer!

Toeristen

In 47 Meters Down: Uncaged gaat een aantal vrienden tijdens hun vakantie in Brazilië duiken in een onderwaterruïne. De afgelegen locatie staat niet in de reisgidsen en de toeristen komen er al snel achter waarom: het is het territorium van een groep bloeddorstige witte haaien. Maar zodra ze zich dat realiseren, is het natuurlijk al te laat…

Benauwd

47 Meters Down: Uncaged is het vervolg op de horrorhit uit 2017. Deze verdiende zichzelf niet minder dan dertig keer terug aan de kassa en groeide zo uit tot een van de succesvolste films van het jaar die niet door een grote studio was geproduceerd. Geen wonder dat Johannes Roberts terug mag keren in de regiestoel voor dit vervolg. Hij omschreef Uncaged in een interview als ‘The Descent onder water’ en afgaande op de trailer is dat geen loze marketingpraat… we krijgen het er nu al benauwd van!

47 Meters Down: Uncaged gaat op 16 augustus in première in Amerika. Het is helaas nog niet bekend of en wanneer de film in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

Lees verder