Horror in Havenhurst: uitchecken mag, weggaan niet

Veronica Superguide logo
Horror in Havenhurst: uitchecken mag, weggaan niet

Horror in Havenhurst: uitchecken mag, weggaan niet

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Havenhurst is een prachtig oud appartementencomplex met een bijzonder gastvrije huisbazin. Haar manier van contractbeëindiging laat alleen nogal te wensen over.

Havenhurst

In Havenhurst speelt Julie Benz (Dexter) een vrouw die na verslavingsproblemen uit een afkickkliniek wordt ontslagen en een tweede kans krijgt in het leven. Met een nieuwe baan en een appartement in het majestueuze Havenhurst lijkt het leven haar weer toe te lachen. De mysterieuze, maar zeer gastvrije huisbazin geeft haar hetzelfde appartement als waar een afkickvriendin van haar verbleef. Vreemd genoeg is van die vriendin sindsdien niets meer vernomen ...

Hotel California

Havenhurst blijkt namelijk een soort horrorversie te zijn van het Hotel California uit het gelijknamige lied van de Eagles: 'You can check out any time you like, but you can never leave.' De huisbazin heeft er een handje van om mensen uit te zetten, maar het buitenlicht zien ze daarna niet meer. Zolang je je goed gedraagt, is er dus niets aan de hand, maar zo'n film is het natuurlijk niet.

Havenhurst wordt op 10 februari in de VS uitgebracht; voor Nederland zijn nog geen gegevens bekend.

Lees verder