Horror: Denk niet aan de Bye Bye Man!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Horror: Denk niet aan de Bye Bye Man!

Horror: Denk niet aan de Bye Bye Man!

|
|

Laatste update:

Blijkbaar is het niet onze schuld als we iets kwaadaardigs doen, maar die van de Bye Bye Man. Wat je ook doet: denk niet aan hem en noem zijn naam niet!

Roze olifant

"Denk niet aan een roze olifant!" Ken je dat psychologische trucje? Dikke kans natuurlijk dat je alleen nog maar aan een roze olifant kunt denken, al is het maar voor even. De nieuwe horrorfilm The Bye Bye Man speelt hier handig op in. Drie vrienden ontdekken dat de mysterieuze "man" verantwoordelijk is voor alle kwaadaardige dingen die mensen elkaar aandoen. Fijn om iemand anders de schuld te kunnen geven, zou je denken, maar de Bye Bye Man heeft een gebruiksaanwijzing. Hoe meer je aan hem denkt, hoe dichter hij bij je in de buurt komt om jou zelf allerlei dingen aan te doen én te laten doen. Als je zijn naam zegt, ben je aan de trailer te zien helemaal de pineut ...

Oculus en The Strangers

De producers achter The Bye Bye Man maakten eerder films als Oculus en The Strangers, en zijn dus niet nieuw op het gebied van beelden die je nachtrust verpesten. Of ook deze film een succes wordt, durven we nog niet te zeggen. In de trailer worden de stopwoorden "Don't say it, don't think it" wel erg vaak herhaald, maar dat kan natuurlijk gewoon aan de montage van de trailer liggen. Bovendien weten we hoeveel onze lezers van horror houden, dus het voordeel van de twijfel krijgt hij zeker.

The Bye Bye Man gaat hier op 15 december in première.

Lees verder