Hoofdrol voor Carice van Houten in Britse thrillerserie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hoofdrol voor Carice van Houten in Britse thrillerserie

Hoofdrol voor Carice van Houten in Britse thrillerserie

|
|

Laatste update:

Carice komt nog lang niet naar huis! De actrice heeft na haar grote internationale doorbraak in Game of Thrones weer een pracht-project te pakken. Binnenkort is Carice namelijk te zien in de Britse thrillerserie Temple.

Temple

Temple gaat over chirurg Daniel (Mark Strong) die een illegale ondergrondse kliniek runt. Omdat hij zelf geteisterd wordt door een persoonlijk trauma, is hij bereid om iedereen buiten de reguliere gezondheidszorg om te behandelen. Daarbij wordt hij geholpen door Anna (Carice van Houten), een onderzoekster die kampt met schuldgevoelens, en een ontevreden transportmedewerker (Daniel Mays). Het trio krijgt steeds vaker te maken met wanhopige en gevaarlijke patiënten. The Hollywood Reporter meldt dat Temple een verhaal is over het lot, chaos, consequenties en de vraag 'hoe ver je wilt gaan om het leven van iemand waar je van houdt te redden'.

De serie zal bestaan uit acht afleveringen die geschreven worden door Mark O'Rowe (ook wel bekend van de Noorse serie Valkyrien). Volgende maand beginnen de opnames en Temple zal uitgezonden worden op de Britse zender Sky. Het is nog niet duidelijk wanneer de serie de oversteek naar Nederland maakt. 

Lees verder