Mama June Shannon uit Here Comes Honey Boo Boo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mama June Shannon uit Here Comes Honey Boo Boo

‘Mama June (Honey Boo Boo) misdraagt zich en vernielt hotelkamer’

|
|

Laatste update:

Het is wéér raak met de gevallen reality-ster 'Mama June', aka June Shannon (40) uit Here Comes Honey Boo Boo. Ze ligt onder vuur vanwege de ravage die ze samen met haar beruchte vriendje Geno Doak zou hebben achtergelaten in een hotelkamer.

June is recent door een jury schuldig bevonden aan het bezit van drugs (crack) en drugsbenodigdheden (een crackpijp), waar ze eerder dit jaar voor werd opgepakt. En nu is het wéér raak met de mama van 'Honey Boo Boo' Alana Thompson (14): volgens TMZ heeft ze samen met Geno een hotelkamer volledig op zijn kop gezet.

Ruzie

Volgens de bronnen van TMZ had het stel ruzie en gingen ze helemaal los op de hotelkamer. De politie moest er zelfs even aan te pas komen. Geno en June zouden een dikke duizend dollar schade hebben gemaakt. TV kapot, spiegel aan diggelen, een zooi op de vloer en verscheurde briefjes van 20 dollar op de grond; het was een ravage.

Mama June is ontspoord

De aan lager wal geraakte June houdt de gemoederen flink bezig in de Amerikaanse roddelpers. Met incident op incident weet ze steeds weer te verbazen. Dit alles was voor Honey Boo Boo zelf, de 14-jarige Alana Thompson, eerder al reden om haar geld veilig te stellen zodat June er niet bij kan. Ze zou er namelijk óók een gokverslaving op nahouden. Inmiddels is June volgens haar familie zó ontspoord, dat ze noodgedwongen al het contact met hun moeder verbraken. Alana's voogdij ligt nu al een tijd bij haar grote zus Lauryn, die je kent als Pumpkin uit Honey Boo Boo.

June en Geno

Lees verder