Lil' Kleine/Jorik Scholten met zijn vriendin Jaimie Vaes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lil' Kleine/Jorik Scholten met zijn vriendin Jaimie Vaes

Lil’ Kleine reageert op wilde geruchten rond ‘dode’ hondje: ‘sukkels’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Er gingen vorig jaar de meest wilde geruchten rond over Bowgie, het hondje van rapper (en 'slechtste Voice-coach ooit') Lil' Kleine en zijn geliefde Jaimie Vaes. Wat blijkt? Het keffertje is springlevend. "Sukkels."

Dat woord heeft Jorik Scholten - zoals Lil' Kleine echt heet - in een nieuw filmpje op zijn instastory geplakt en daarmee reageert hij op die wilde geruchten. "Ze dachten dat je dood was! Dat kan toch niet?", horen we 'm zeggen terwijl de hyperenthousiaste viervoeter een aantal trucjes doet. 

Lil’ Kleine reageert op wilde geruchten rond ‘dode’ hondje: ‘sukkels’

Waar is Bowgie gebleven?

De BFF van Jaimie en Lil', Koen Kardashian, gaf eerder al aan dat Bowgie nog gewoon leeft, maar even bij de stylist van het stel verbleef. De reden dat Bowgie werd 'vermist' was simpel: hij dook opeens niet meer op in de insta-foto's van Jaimie en ook bij Jorik kwam hij nergens meer voorbij. Een aantal uitzinnige geruchten volgde. En die waren vrij bizar. Waar het op neerkwam? Bowgie zou door een, euhm, 'ongelukje' om het leven zijn gekomen. Bleek allemaal niets van waar.

Lil' Kleine en Anouk

Over Lil' Kleine gesproken: die zien we vanavond natuurlijk gewoon weer terug op de jury-stoel van The Voice of Holland. Iedereen heeft het al weken over die veelbesproken ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine tijdens de opnames. Tot nu toe kwam die fight nog niet voorbij, maar voor alle ramptoeristen hebben we goed nieuws: dit is wanneer je de ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine kan zien.

The Voice of Holland is vanavond rond 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder