Hondenvriend Martin Gaus maakt YouTube-programma

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hondenvriend Martin Gaus maakt YouTube-programma

Hondenvriend Martin Gaus maakt YouTube-programma

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Kennen we Martin Gaus nog? De dierenliefhebber komt terug. Niet op tv, maar op YouTube. Dit doet hij samen met Dionne Slagter.

Natte Neuzen

Bij de jeugd van tegenwoordig is Gaus wellicht niet zo bekend, maar oudere tv-kijkers moeten zijn naam bijna wel kennen. Dierenmanieren bijvoorbeeld of de hondenshow Natte Neuzen, waarbij honden allerlei trucjes moesten doen en zich na een parcours van hindernissen weer braaf bij hun baasje moesten melden - wat niet  altijd lukte.

Fikkie TV

Voor zijn nieuwe programma Fikkie TV neemt de presentator een kijkje bij bekende Nederlandse hondenliefhebbers en hun trouwe viervoeters thuis. Hij praat met hen over hun onderlinge band en beantwoordt vragen. BN’ers bij wie Gaus langsgaat zijn bijvoorbeeld Robert ten Brink en Bridget Maasland. 

Tevens zal hij te zien zijn in een item waarbij hij hondenraces becommentarieert. Dionne Slagter gaat onder meer Fikkie Pitstop doen, waarbij ze meekijkt hoe een dierenarts honden onderzoekt. Fikkie TV kun je volgen op YouTube en elke zondagmiddag om 15.45 op RTL 5.

Lees verder