Patty Brard in Shownieuws

Veronica Superguide logo
Patty Brard in Shownieuws

Bizar: hondje Patty Brard springlevend na inslaap-advies

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Patty Brard beleefde afgelopen weekend de nachtmerrie van elke dierenliefhebber: dat je te horen krijgt dat je je huisdier in moet laten slapen. Wonder boven wonder kwam hondje Lulu er toch weer bovenop!

"Tot ons grote verdriet kregen wij vrijdagmiddag plotsklaps het nieuws dat we Lulu maar beter konden laten inslapen", begint Patty haar emotionele Insta-bericht. "Wij waren kapot van verdriet!" Lulu en haar andere hondje Bibi trippelen al jaren door het leven van Patty en haar man Antoine. De twee hebben zelfs hun eigen Insta.

Herrijzenis 

Wat er precies met Lulu aan de hand was, wil Patty niet loslaten. Maar degene die het inslaap-advies gaf, dacht dat Lulu al met één pootje achter de hemelpoort stond. Niets bleek minder waar. Patty kreeg via een vriendin de suggestie om eens bij een diergeneeskundig centrum te kijken. Een schot in de roos! "Het is voor het eerst dat Lulu niet bang was voor een dokter! Hij heeft haar helemaal na gekeken en ja er mankeert hier en daar wat aan haar! Maar niets wat niet met gezonde voeding, supplementen, cbd olie en ozon therapie verholpen kan worden."

Toch geen euthanasie

Lulu was er bijna geweest! Patty heeft de euthanasie-afspraak bij de dierenarts toch maar afgezegd. Net op tijd dus. "Lulu ligt tevreden in haar mand tegen Bibi aan! Ze is nog helemaal niet klaar om bij ons weg te gaan!" De SBS6-presentatrice, die vorige maand nog in quarantaine moest, wil nog even benadrukken dat ze haar hondje niet onnodig laat lijden. "Voor alle duidelijkheid ze lijdt niet en wij proberen haar niet krampachtig in leven te houden! We proberen haar pijnvrij nog lekker even te laten genieten, je weet nooit zeker voor hoe lang."

Lees verder