Homeland seizoen 6 nóg sneller in Nederland te zien

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Homeland seizoen 6 nóg sneller in Nederland te zien

Homeland seizoen 6 nóg sneller in Nederland te zien

|
|

Laatste update:

Kun jij ook niet meer wachten tot het nieuwe seizoen van Homeland te zien is? In Nederland wordt de eerste aflevering van de zesde reeks op 20 januari al uitgezonden.

20 januari

In de Verenigde Staten is het op 15 januari zover, maar slechts vijf dagen daarna landen Carrie en kornuiten weer op Nederlandse bodem. Met de gloednieuwe afleveringen van de hitserie staan je een hoop spannende vrijdagavonden (om 21.30 op BNN-VARA) te wachten.

Actueel

Seizoen 6 heeft een razend actueel thema in petto voor de kijker. Het speelt zich namelijk af in verkiezingstijd, van de grote dag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen tot aan de dag dat de nieuwe president geïnaugureerd wordt.

Terug in de VS

Onze hoofdpersoon, de intelligente en tegelijkertijd een tikkeltje vreemde Carrie Mathison, keert na een paar jaar van afwezigheid terug naar haar geboorteland Amerika. De oudgediende van de CIA heeft werk gevonden bij een organisatie die moslims aldaar te hulp schiet. Als de schrijvers van de serie de huidige president in spe in hun achterhoofd hebben, staat ons dus wederom een zeer interessant seizoen te wachten. Je ziet Homeland op vrijdag 20 januari om 21.30 op NPO3.

Lees verder