Tobin Bell als seriemoordenaar Jigsaw in Saw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tobin Bell als seriemoordenaar Jigsaw in Saw

Hollywood werkt aan televisieserie Saw

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Bijna 20 jaar na de release van Saw zit er nog genoeg leven in de franchise. Volgens de laatste berichten kunnen we zelfs uitkijken naar een heuse televisieserie rondom deze huiveringwekkende horrorfilm. In een interview met Deadline vertelt Kevin Beggs, hoofd televisie van Saw-distributeur Lionsgate, dat een serie gebaseerd op de populaire horrorreeks een serieuze optie is.

Geruchten

We zijn aan het onderzoeken wat de opties zijn voor een televisieserie gebaseerd op Saw. Daar worden momenteel de nodige gesprekken over gevoerd”, verklapt Kevin Beggs in het interview. De geruchten over een Saw-serie gingen al langer rond, maar niet eerder waren die zo concreet als nu. Volgens insiders valt of staat het project grotendeels met de ontvangst van Spiral: From the Legacy of Saw.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Spiral

Een eventuele televisieserie gebaseerd op de horrorhit van James Wan uit 2004 is dan ook beslist niet het enige Saw-project waar de fans naar kunnen uitkijken. Later dit jaar gaat namelijk ook Spiral: From the Legacy of Saw in première. In deze spin-off worden twee rechercheurs geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden die geïnspireerd lijken door psychopaat Jigsaw. En deze horrorfilm met Samuel L. Jackson en Chris Rock is nu al verzekerd van een vervolg.

Lees verder