Hollywood werkt aan filmtrilogie ‘V’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hollywood werkt aan filmtrilogie ‘V’

Hollywood werkt aan filmtrilogie ‘V’

|
|

Laatste update:

V hield in de jaren 80 tientallen miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd. Binnenkort keren de bloeddorstige buitenaardsen terug op aarde… deze keer in de bioscoop!

Reptielen

Iedereen die is opgegroeid in jaren 80 kan zich vast de televisieserie V nog wel herinneren. Hierin wordt de aarde bedreigd door reptielen uit de ruimte die zich voordoen als mensen. De vaak gruwelijke speciale effecten deden nauwelijks onder voor wat er die tijd in de bioscoop was te zien en de reeks werd dan ook een hit onder kijkers. Er kwamen nog enkele vervolgseries. In 2009 verscheen er zelfs nog een reboot van de reeks. Maar volgens de laatste berichten zijn we nog lang niet van de arelaxte aliens af!

Jeugdtrauma

Desilu Studios werkt momenteel aan een bioscoopfilm gebaseerd op V. Deze zal geschreven en geregisseerd worden door Kenneth Johnson. Hij was in de 80’s ook de bedenker van de populaire serie. Als de film ook een hit is, zal het de aftrap vormen van een trilogie. Johnson is alvast enthousiast: “V zal het volledige verhaal vertellen in de manier waarop ik het altijd voor me heb gezien.” Het is nog niet bekend wanneer de opnames voor de film van start zullen gaan. Tot die tijd nog eenmaal het klassieke fragment dat een complete generatie voorgoed met een jeugdtrauma opzadelde!

Lees verder