Loiza Lamers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Loiza Lamers
RTL

Hollands Next Top Model compleet: dít zijn de nieuwe juryleden

|
|

Laatste update:

RTL gaat het weer proberen en haalt najaar Hollands Next Top Model van de plank. Maar dan wél in een gloednieuw jasje. Eerder werd Loiza Lamers als nieuwe presentatrice geïntroduceerd en nu zijn ook de namen van de juryleden bekend. 

Kersvers team

Hollands Next Top Model is al meerdere keren in een nieuw jasje gestoken, maar blijkbaar is de zender de hoop op knallende kijkcijfers voor het programma nog niet verloren. Een ander team zou voor succes moeten zorgen. Oud-winnares Loiza gaat het proberen, met het voormalige Nederlandse topmodel Yolanda Hadid in de jury.

HNTM-juryleden

Wie zullen de modellen nog meer beoordelen? RTL heeft vandaag bekendgemaakt dat modeondernemer Guillaume Philibert Chin en fotograaf Philippe Vogelenzang ook plaatsnemen in de jury. Chin is de creatief directeur van het Nederlandse modemerk Filling Pieces. Hij heeft daarmee ruime ervaring in de wereld van mode en weet waaraan een model moet voldoen, stelt RTL. Vogelenzang opereert internationaal als fotograaf en had in die hoedanigheid beroemde mensen als Yoko Ono, Christiano Ronaldo en Lara Stone voor zijn lens.

Het dertiende seizoen van Holland's Next Top Model vanaf 5 september te zien op Videoland. Wie er verder in de jury zitten, wordt later bekend gemaakt. Eerder waren dat Nigel Barker, Kim Feenstra en Anna Nooshin, die haar meest gênante tv-moment ooit meemaakte in het programma.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder