Ruben Nicolai in Lego Masters RTL 4 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ruben Nicolai in Lego Masters RTL 4 2021

Hoge druk LEGO Masters eist tol deelnemers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van LEGO Masters. En met de eindstreep in zicht loopt de spanning tussen de kandidaten flink op!

Publieksfavorieten

Het tweede seizoen van LEGO Masters is momenteel in volle gang. En naarmate de competitie volgt, komt de lat voor de kandidaten natuurlijk steeds hoger te liggen. Vorige week moesten zelfs publieksfavorieten Killan en Dries de wedstrijd verlaten. Bij de overgebleven deelnemers begint de druk dan ook steeds meer zijn tol te eisen. Maar dat komt de relatie tussen de duo’s niet altijd ten goede…

Frustraties

Vandaag verscheen op Instagram al een voorproefje van de nieuwste aflevering van LEGO Masters. Daarin is te zien hoe de frustraties tussen Ernesto en Marco de overhand krijgen. Wanneer Ernesto tijdens het bouwen contact zoekt met zijn partner, antwoordt deze: “Ik weet niet tegen wie je praat, maar ik luister niet.” In een uitgebreider fragment dat we zagen voegt Marco daar nog fijntjes aan toe: “Weet je ook eens hoe dat voelt.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Kikker

Bij Jan en Julien gaat het er schijnbaar iets relaxter aan toe. Dit duo hoopt vanavond in LEGO Masters indruk te maken met ‘een aan kaas verslaafde kikker’. Kijk, onze stem heb je dan in ieder geval al!

Je ziet LEGO Masters vanavond om 20.00 uur op RTL 4.

Lees verder