We weten nu eindelijk hoeveel tijd er tussen Avengers Infinity War en Endgame zit

Veronica Superguide logo
We weten nu eindelijk hoeveel tijd er tussen Avengers Infinity War en Endgame zit

We weten nu eindelijk hoeveel tijd er tussen Avengers Infinity War en Endgame zit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Een select groepje journalisten mocht deze week een aantal volledige scènes uit Avengers: Endgame zien. En hierdoor weten we nu hoeveel tijd er is verstreken na het einde van Infinity War!

Lezen op eigen risico, dat zeggen we er voor de zekerheid toch maar even bij. Heb jij trouwens je tickets al? Het was namelijk een veldslag op bios-websites.

Tony Stark in de ruimte

Gamespot kwam met een uitgebreide breakdown. Zo weten we nu precies hoe Endgame opent, namelijk met Tony Stark en Nebula in de ruimte! Iron Man neemt zijn ‘laatste boodschap’ op voor Pepper Potts en vertelt dat hij en Nebula al 22 dagen in space ronddobberen, nu bijna zonder zuurstof.

Nog meer onthullingen

Dat is niet het enige dat naar buiten kwam. Zo zou Nebula Tony hebben verzorgd na zijn Thanos-wond en proberen de twee het schip te repareren. Soms vervelen ze zich, en dan spelen Tony en Nebula gewoon een spelletje: met stukjes papier simuleren ze een voetbalwedstrijdje. Aww!

Captain Marvel

De andere scène die de journalisten zagen, draait om de overgebleven helden (behalve Tony Stark, die was niet present). Ze besluiten dat ze Thanos opnieuw moeten confronteren. Captain Marvel – die er inmiddels bij is – denkt dat het nu wél lukt omdat ze haar hebben. Rocket ziet op een radar dat de Infinity Stones weer gebruikt zijn en weet nu precies waar Thanos zich bevindt. Rematch!Dit leidt tot de scène uit de nieuwste trailer waarin een deel van de helden allemaal samen in een schip zit. Helaas tot zo ver ook de beschrijving; meer kreeg men niet te zien.

Nog héél even wachten, Marvel-fans. De 24e is het dan eindelijk zo ver! Tel je ook mee af?

Lees verder