Hoera! Dora The Explorer-film cast twee beroemde ouders

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hoera! Dora The Explorer-film cast twee beroemde ouders

Hoera! Dora The Explorer-film cast twee beroemde ouders

|
|

Laatste update:

De opnames van de Dora The Explorer-film zijn begonnen en we weten eindelijk wie de ouders zijn van de kleine vrolijke avonturier. Haar vader is wel eens in een tank gesignaleerd, en haar moeder was ooit een wanhopige huisvrouw!

Michael Peña (Ant-Man, Fury, Crash) speelt Dora’s vader, Cole Márques. Zijn vrouw, Elena, wordt vertolkt door ‘Desperate Housewife’ Eva Longoria. De (spaanstalige) wereldster Eugenio Derbez speelt een personage genaamd Alejandro Gutierrez. Dit personage komt niet voor in de kinderseries; mogelijk is het de schurk uit het verhaal.

Urban jungle

In Dora The Explorer verlaten een wat oudere Dora (Isabela Moner) en haar familie de jungle, en strijken ze neer in een normale stad, om in de buurt hun neefje Diego (Micke Moreno) te wonen. Dora heeft erg veel moeite om zich aan te passen aan haar nieuwe omgeving.

Als haar ouders verdwijnen gaan Dora, Diego en haar nieuwe vrienden op onderzoek uit om ze te redden. En passant lossen ze ook nog een eeuwenoud Inca-mysterie op.

Dora The Explorer wordt momenteel gefilmd in o.a. Australië. De film draait waarschijnlijk in de zomer van 2019 in de bioscoop.

Lees verder