Hoe zit het nu tussen Dave en Denise uit B&B Vol Liefde?

Door Robin Heerkens
Dave en Denise B&B Vol Liefde

Deze week ontplofte er een bom in B&B Vol Liefde nadat Dave aangaf dat hij Denise toch niet leuk leuk vond. Hoe zit het nu, maanden na de opnames, met de band tussen de twee? 

Wil je niets missen van al het nieuws? Check hier onze B&B Vol Liefde-overzichtspagina.

Denise verweet Dave dat-ie allemaal liefdessignalen gaf en twijfelde zelfs aan zijn oprechtheid nadat hij in haar beleving 'opeens' de handdoek in de ring gooide. Deed hij wel echt mee voor haar? Samen met mamlief koos ze voor de frontale aanval. Het zit Denise maanden na de opnames nog altijd niet lekker want gisteren deelde ze wat verse sneren uit op Insta. "Als iemand integer en eerlijk is, zal ik daar nooit met negativiteit op kunnen reageren. Als het niet zuiver is, mag en zou je altijd voor jezelf op moeten komen", zei ze onder meer.

Reactie Dave

Ook Dave gebruikte Insta voor wat opheldering: hoe zit het nu tussen hem en Denise? Nou...

Hoe gaat het nu tussen Dave en Denise?

D&D Vol Liefde zat er dus niet in, maar nu blijkt dat zelfs een vriendschap er niet meer gaat komen. Er is ook geen contact meer tussen Dave en Denise. "Ik heb het nog geprobeerd. Ik wilde het als twee volwassen uitpraten en eventueel vrienden blijven, maar helaas is dat niet gelukt", legt 'Sportschool Dave' uit op Insta.

'Niet leuk'

"Dat ze de behoefte blijft houden slecht over me te praten is niet leuk, maar dat is haar keuze", vervolgt de kandidaat. "Ik heb zelf geen behoefte om slecht over haar te praten of mezelf te verdedigen. Ik weet wie ik ben en wie ik niet ben." Al met al vindt Dave het jammer dat het eindigde zoals het eindigde: met veel ophef en bombarie dus. "Maar ik sluit het nu ook af. Ik wens haar het beste."