Hoe lang overleef jij in Game of Thrones?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hoe lang overleef jij in Game of Thrones?

Hoe lang overleef jij in Game of Thrones?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Weet jij nog tegen wie Cersei Lannister in het eerste seizoen van Game of Thrones de iconische zin zei: “When you play the Game of Thrones, you win or you die"? Ben jij een Game of Thrones-expert? Test je kennis in deze quiz (en hij is moeilijk)!

You win or you die

HBO Nordic, onderdeel van HBO in Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland, stoomt je alvast klaar voor het nieuwe seizoen met misschien wel de moeilijkste test ooit. 

De regels zijn simpel: per aflevering vanaf het allereerste seizoen (ja, dat wordt graven) wordt er een vraag gesteld. Als je er een fout hebt, kom je om het leven (en de serie kennende waarschijnlijk op een brute manier). En de vragen zijn niet bepaald gemakkelijk: hoeveel details over personages, plottwists en geschiedenis van Westeros ken jij nog?

Hoeveel afleveringen overleef jij Game of Thrones? Doe de test hier. Valar morghulis.

Seizoen 7

Het gloednieuwe seizoen van de epische fantasyserie gebaseerd op de boeken van George R.R. Martin start op 16 juli. Als we de trailer mogen geloven dan staan ons een paar epische veldslagen te wachten. Moeder der draken Daenerys landt in Westeros, waar de ijskoude Cersei regeert als koningin terwijl in Winterfell en omstreken Jon Snow is uitgeroepen tot King in the North.

In Nederland is Game of Thrones te zien bij Ziggo.

Lees verder