Hoe kan ik makkelijker Netflixen?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hoe kan ik makkelijker Netflixen?

Hoe kan ik makkelijker Netflixen?

|
|

Laatste update:

Netflix is voor jou een primaire levensbehoefte. Dat neemt niet weg dat wij je luizenleventje nog een stukje aangenamer kunnen maken. Zodat jij als een baas kunt bingen.

NOOIT MEER PAUZES

Irritant hè, als je met je uitgezakte bakkes op de bank naar de tv ligt te loeren, de aflevering afloopt en 15 (of zelfs 30 seconden) moet wachten tot de volgende start? Met Chrome-extension Flix Assist zijn die dagen verleden tijd. Zo bespaar je per binge-sessie misschien wel twee minuten. Denk daar maar eens over na. 

KRIJG INFO WAAR JE WAT AAN HEBT

Leuk bedacht die procent-ratings, maar tenzij je systematisch iedere gekeken film of serie een duimpje omhoog of omlaag geeft, zijn de aanbevelingen van Netflix meestal erg bedenkelijk. NEnhancer is een Chrome-extension die IMDB- en Rotten Tomatoes-ratings inclusief trailers bij de titels zet. Je kunt je er gratis voor inschrijven.

Hoe kan ik makkelijker Netflixen?

TEST ALS EERSTE DE NIEUWSTE FEATURES

Netflix is constant bezig met hun service en website verbeteren. Wil jij als eerste van deze updates kunnen genieten? Ga dan naar je account-pagina en selecteer ‘testdeelname.’ Het gaat meestal om kleine tweaks, maar af en toe zit er iets tussen waar jij je vriendjes jaloers mee kunt maken. Doen dus.

ZOEK IN GEHEIME CATEGORIEËN

Best vervelend, die brede categorieën op Netflix. Wat veel mensen echter niet weten is dat je doormiddel van speciale URLs vrij simpel kunt zoeken in aparte subgenre’s. Ga jij goed op zombiehorror, maar laat je hartverzakkende films als Insidious liever links liggen? Netflixcodes.me is je beste vriend! 

Hoe kan ik makkelijker Netflixen?

KIJK NETFLIX MET JE VRIENDEN... OP AFSTAND

Met de Netflix Party-extension voor Chrome kun je op afstand samen een serie kijken. Dus doe die bioscoopbroek aan, trek een zak chips open, laat je welvaartsbuikje shinen en stem af op The Good Wife, terwijl je buddy aan de andere kant van de oceaan gezellig meekijkt.

VERWIJDER TITELS UIT JE KIJK-GESCHIEDENIS

Ga je goed op Property Brothers? Ben jij een regelrechte alpha, maar is je lievelingsfilm So Undercover met Miley Cyrus? Geen nood. Via deze link kun je naar hartelust je kijk-geschiedenis wissen. 

VRAAG NIEUWE TITELS AAN

Er is geen groter eerste wereldprobleem dan erachter komen dat je favoriete serie niet op Netflix staat. Wat maar weinig mensen weten is dat je gewoon titels kunt aanvragen. Op deze pagina kun je drie suggesties doen. Mocht Netflix je verzoekje inwilligen, dan laten ze je het weten.

Lees verder