Hoe je kunt hangen met de gang van Stranger Things

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hoe je kunt hangen met de gang van Stranger Things

Hoe je kunt hangen met de gang van Stranger Things

|
|

Laatste update:

Altijd al willen hangen met de vriendengroep van Stranger Things? Houd je aan deze tien regels en misschien vecht jij binnenkort zij aan zij met de gang tegen de Demogorgons!

BMX

Net als hun grote voorbeeld The Goonies, zijn de vrienden van Stranger Things echt personages waarmee je graag wilt hangen. Een beetje crossen op een BMX’je , onfrisse opsporingsambtenaren ontwijken en natuurlijk een beetje chillen in de Upside Down. Maar hoe kom je binnen bij zo’n hechte vriendengroep? De cast van Stranger Things legt het uit in deze video van Entertainment Weekly!

Kerstverlichting

In totaal zijn er tien regels waar je je aan moet houden, wil je onderdeel worden van de club. Een selfie maken is niet genoeg en waag het niet om met lege handen aan te komen bij een logeerfeestje. Voor de rest zijn het voor de hand liggende regels als: laat niet je vrienden achter in handen van de Demogorgon en gebruik je superkrachten om te voorkomen dat je maatje te pletter valt in een refrein, maar dat is logisch. Oh ja, kerstverlichting mag het hele jaar door. Jammer, want wij hebben de lampjes op de redactie nét opgeruimd!  

Het tweede seizoen van Stranger Things is vanaf 31 oktober te zien op Netflix.

Lees verder