Helene Hendriks, Talpa

Veronica Superguide logo
Helene Hendriks, Talpa

Hoe is het nu met Hélène Hendriks?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Talpa-presentatrice Hélène Hendriks belandde een tijdje terug plotseling in het ziekenhuis, zo onthulde haar collega Johan Derksen. Later bleek dat ze een blindedarmontsteking had. Hoe gaat het nu met haar?

Een een nieuwe filmpje van Veronica Inside vertelt Hélène dat ze een tijdje terug opeens last kreeg. Tijdens de opnames voor een VI-jaaroverzicht voelde ze al veel pijn. Omdat ze haar collega niet met lege handen naar huis wilde sturen, bikkelde ze zichzelf door de opnames heen.

In het ziekenhuis

Johan Derksen vertelde wegens privacyredenen niet waarom Hélène in het ziekenhuis lag, waarna alle media het nieuws oppakte zonder dat daar dus een oorzaak in stond. Vervolgens stuurde Hélène toch maar een tweetje de wereld in. "Ik dacht: ik geef maar even aan wat ik heb - 'maar' een blindedarmontsteking, anders gaan mensen van alles denken."

Hoe gaat het nu?

We zijn nu alweer een paar weken verder. Hoe kijkt de presentatrice erop terug? "Het is allemaal goed gegaan." Volgens Hélène is het vrij simpel. "Wanneer die blindedarm eruit is, ben je vrij snel weer aan het herstellen."

Veronica Inside is vanaf vanavond weer elke maandag én vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica.

Lees verder