Hans B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hans B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

Hoe is het nu met Hans uit B&B Vol Liefde?

|
|

Laatste update:

Op liefdesgebied was het de afgelopen weken flink afzien voor Italië-Hans in B&B Vol Liefde: er ontstond geen enkele liefdesmatch. Hoe gaat het nu met 'm, maanden na de opnames?

Libera en Hans

Allereerst: Libera, zijn ex met wie hij de B&B runt. De twee zitten eigenlijk een beetje vast en besloten om hun B&B in de verkoop te gooien. "We kunnen het lichamelijk en mentaal niet meer aan", luchtte Hans eerder deze week zijn hart in het AD. "In de horeca moet je altijd vriendelijk zijn. Dit werkt gewoon niet meer. Ik weet ook wel dat we er op televisie als koppel verschrikkelijk goed uitkomen, maar het huwelijk is gewoon stuk."

De toko staat nu in de stille verkoop, maar het schiet nog niet echt op. Hans wil mensen die onder de vraagrpijs bieden, nu ook een kans geven. "Dan kunnen we alsnog onderhandelen."

Bewogen deelname aan B&B Vol Liefde

Hans' tv-avontuur verliep chaotisch en af en toe ook surrealistisch door de bijzondere dates die over de vloer kwamen. Wervelwind Désiree die een koe nadeed in een slagerij, boomknuffelaar Sylvia die wel eens naar de 'astrale wereld' teleporteerde en diezelfde Sylvia die het aan de stok kreeg met Libera - alles behalve liefde. Heeft Hans daarom spijt van zijn deelname? Nee, dat niet. Hij kreeg naar eigen zeggen vooral positieve reacties. "Dat overvalt me zelfs een beetje. Iedereen wil met me op de foto of de B&B komen bezoeken. Wat ik ook leuk vind, omdat mijn zus op bezoek kwam, is dat mensen nu weten dat we ook een kamer voor gehandicapten hebben. Dat is wat mij betreft het succes van het seizoen." Nou, wat goed!

Is er een nieuwe liefde in het leven van Hans?

Hans zegt dat-ie veel mailtjes van vrouwen ontving, zelfs met foto's erbij. Hier gaat-ie vooralsnog niets mee doen. "Ik wil eerst het huis verkopen en Libera een toekomst geven. Daarna kan ik pas aan de liefde denken. Maar die mailtjes gooi ik echt niet weg hoor."

Lees ook

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder