• Married at First Sight
  • RTL
  • TV

Hoe gaat het nu tussen Antoine en Kim uit MAFS?

Kim en Antoine in Married at First Sight

Het Married at First Sight-avontuur van Kim en Antoine begon érg lekker, maar ondanks een droomstart, donderde de boel niet snel daarna hélemaal in elkaar. Hoe gaat het nu, maanden na de opnames, eigenlijk tussen Kim en Antoine?

"Regelmatig krijg ik de vraag op welk moment wij elkaar zijn kwijtgeraakt. Maar de werkelijkheid is waarschijnlijker dat wij elkaar simpelweg nooit hebben gevonden", oordeelde Antoine tijdens zijn eindgesprek met Kim, waarin de twee besloten hun trouwringen in het beruchte schaaltje te mikken. Voorgoed. Of... toch niet? In een interview met RTL Boulevard opent Antoine een piepklein deurtje!

Hoe gaat het nu tussen Kim en Antoine?

De twee gingen heus niet met knallende ruzie uit elkaar, maar van een lekkere sfeer konden we ook niet spreken. "Na het experiment is er... eventjes wat rust geweest", legt Antoine uit. "Ook wel prettig. Je hebt natuurlijk een enorm avontuur meegemaakt." Daarna kwam er tóch weer contact op gang tussen hem en Kim, geeft de kandidaat aan.

'Wie weet'

"Verder zien we elkaar ook regelmatig met een groepje (met mede-MAFS-kandidaten, red.). Gezellig bijkletsen. De kans is niet zo groot dat het uiteindelijk nog iets gaat worden, maar eh... wie weet!" Oh, wie weet? Daar opent Antoine toch een mini-deurtje in de richting van Kim, maar als we even reëel zijn: de kans op een liefdesreünie blijft erg klein. Zo zit Kim inmiddels niet meer in Nederland.

MAFS 2022: een groot succes!

Verder was Married at First Sight een unaniem belachelijk groot succes, zoals Ivo Niehe zou zeggen. Zo leverde dit seizoen meteen even veel geslaagde matches op als alle seizoenen bij elkaar opgeteld! Dat waren ook maar twee blijvende matches, maar toch: Sonny en Dylan én Rowan en Astleigh mogen zich bij die andere twee MAFS-succesverhalen voegen!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.