Hoe gaat het nu met Volcmar en Marlies uit Kopen Zonder Kijken?

Kopen Zonder Kijken Volcmar en Marieke

Een huis met maar liefst zes slaapkamers, dat was de wens van Volcmar en Marlies. Samen met hun twee tweelingen en nog een dochter vormen ze een hecht samengesteld gezin. Zo veel gezelligheid in huis is leuk, tot je elke ochtend in de file staat voor de badkamer.

 

Verlanglijstje

Het gezin was toe aan iets nieuws en dat ging gepaard met een flinke verlanglijst. Ze wilen een huis met maar liefst zes slaapkamers, een garage én een fijne tuin. Martijn Krabbé en zijn team hebben anderhalf jaar lang gezocht naar het ideale huis, maar het is hen gelukt!

Een van de belangrijkste eisen was dat de kinderen van Marlies niet te ver van hun vader gingen wonen. "Dat vinden wij het belangrijkst. Op fietsafstand van hun vader, school en vrienden", vertelt Volcmar in het programma. Hun uiteindelijke nieuwe huis lag eens stuk dichterbij dan verwacht: zo’n achthonderd meter om precies te zijn.

Nieuw begin

Ondanks dat het nieuwe huis dus zo dichtbij was, kenden Volcmar en Marlies de wijk nog niet. Tijdens de puzzeltocht dachten ze nog: "Dit kan ‘m nooit zijn. Het heeft zelfs een garage en een tuin. Dit huis kunnen we toch nooit betalen." Het stel geeft aan enorm blij te zijn met het nieuwe stulpje en zetten blijven hier dan ook zeker een lange tijd wonen. Volgens de twee voelt het alsof ze in een nieuw dorp wonen en ze een frisse start kunnen maken.

Aan hun nieuwe huis hebben ze weinig veranderd, het is alleen iets rommeliger dan eerst. "Wel hebben we een aantal dingen toevoegd," vertelt Marlies aan RTL. "Vooral kastruimte kwamen we her en der nog een beetje te kort." Ook heeft ze knutselwerkjes van de kinderen opgehangen. "Zo wordt het huis ook meer eigen", voegt ze hier nog aan toe. 

 

Kopen Zonder Kijken is elke maandag te zien om 20.30 uur op RTL 4.

Benieuwd hoe het met de andere deelnemers gaat? Wij zochten uit hoe het nu gaat met Robert-Jan en Maran. Ook verdiepten we ons in het selectieproces van Kopen Zonder Kijken.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.