Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand

Hoe gaat het nu met Op1-host Sophie Hilbrand?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Drie weken geleden presenteerde Sophie Hilbrand nog gewoon de Op1-maandag met haar BNNVARA-collega Hugo Logtenberg, maar inmiddels heeft hij er al weer drie uitzendingen op zitten met Astrid Joosten naast zich. Sophie blijkt nog te herstellen van corona.

Dat laat BNNVARA aan Mediacourant weten. "U denkt: een vreemd gezicht op de maandag. Dat komt omdat Sophie Hilbrand in quarantaine is”, liet Astrid bij haar eerste maandag-Op1 weten. "Sophie was positief getest op corona", verklaart een woordvoerder nu.

Hoe gaat het nu met Sophie?

Sophie voelde zich de afgelopen weken dus nog niet fit genoeg om te presenteren en het is ook nog niet bekend wanneer ze weer op haar talkshow-stoel plaatsneemt. Gelukkig gaat het wel de goede kant op. "Ze is inmiddels aan de beterende hand."

Op1-veranderingen

De talkshow, die volgende week helemaal in Eurovisie Songfestival-sferen zit, zal er binnenkort anders gaan uitzien. Niet voor het eerst gaat er weer een soort switch-ronde plaatsvinden. Na eerdere geruchten werd laatst bevestigd dat BNNVARA na 11 juni stopt met de vrijdag-Op1. Welke omroep na die tijd het vrijdag-slot krijgt, is op dit moment niet bekend. 

Hoe gaat het nu met Op1-host Sophie Hilbrand?

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder