• B&B vol Liefde

Hoe gaat het nu met Denise uit B&B Vol Liefde?

Denise van B&B Vol Liefde

Denise’s reis in B&B Vol Liefde was er een van pieken en vooral veel dalen. Haar Dave bleek toch niet haar Dave te willen zijn en aan het eind van de rit bleef ze met lege handen achter Alpujarra Secret. Zouden de goden haar inmiddels beter gezind zijn? Hoe gaat het nu met Denise van B&B Vol Liefde

Nog meer weten? Check hier alles over B&B Vol Liefde 2022 

 

 

B&B Zonder Liefde 

Het leek tijdens de opnames aanvankelijk zo goed te gaan tussen de jonge Spaanse B&B-houdster en sportschool-boy Dave. Toch besloot hij afscheid te nemen: hij vond haar leuk, maar niet leuk leuk. Iets wat zowel Denise als haar moeder niet helemaal konden begrijpen. Toen ze verhaal gingen halen bij Dave schoten de verwijten alle kanten op. Eenmaal thuis is ze nog steeds niet helemaal overtuigd van Dave’s oprechte intenties. Op Instagram schrijft ze "als iemand integer en eerlijk is, zal ik daar nooit met negativiteit op kunnen reageren. Als het niet zuiver is, mag en zou je altijd voor jezelf op moeten komen.”  

 

Grensoverschrijdend voorval. 

Vlak na de opnames bleek dat Denise met weinig plezier terugkeek op haar tijd in het programma. Ze liet weten dat ‘de afgelopen maanden heel intens' waren. Reden hiervoor is dat ze tijdens de opnames een melding zou hebben gemaakt van een voorval, die door de productie is genegeerd. “Dit voorval heb ik meerdere keren gemeld mbt de realiteit van mijn verhaallijn. Helaas is dit niet meegenomen”. Dave ontkent de persoon te zijn die zich grensoverschrijdend heeft gedragen. Wie dan wel? Dat weten we niet. Op haar Instagram bedankt Denise de persoon in kwestie op sarcastische toon: "het was niet netjes hoe je mij hebt behandeld. Maar ik heb jouw les eerlijk gezegd niet willen missen."

Ruzie met de producent

Denise is niet blij met de manier waarop de makers van B&B Vol Liefde, met haar zijn omgegaan. Zo moest ze een contract tekenen waarin staat ze zich niet negatief mag uiten over het programma. Ook kreeg ze geen voor- of nazorg. Volgens Denise zijn de makers vooral bezig met het creëeren van persoonlijkheden. "De voice-over dikt de gemaakte verhaallijn aan met een grapje en dit alles lokt reacties uit van kijkers", schrijft ze op Instagram. Het productiebedrijf heeft aan RTL Boulevard laten weten zich niet te herkennen in de woorden van Denise. 

Niet mijn wereld 

Sowieso is ze geen fan van het medium televisie. Ze merkt dat vrouwen die voor zichzelf opkomen op tv al snel als ‘draken’ worden weggezet. “De TV wereld is écht niet mijn wereld”. Op Instagram laat ze weten dat de mensen dicht bij haar zich soms zorgen maken. “Ze vragen zich af hoe ik omga met negativiteit, leugens en nare comments die verspreid worden.” Ze hoopt dat kijkers tv voortaan ‘met een korreltje zout’ nemen. 

En nu? 

Of ze inmiddels meer geluk heeft in de liefde blijft onduidelijk. Wederom op Instagram lezen we dat ze ‘overstroomt van de liefde voor dieren, de natuur en positieve én negatieve mensen’ maar of ze ook overstroomt van de liefde voor een nieuwe vlam, houdt ze in het midden. Dave hoeft in ieder geval niet aan te kloppen al wenst ze hem wel het allerbeste toe. 

 

Verhuizen 

Vijf jaar geleden verhuisde Denise naar Spanje om daar de B&B van haar oom over te nemen. Een prachtig avontuur, toch is het tijd voor iets nieuws. In oktober maakte ze bekend dat ze haar  B&B ‘na heel veel wikken en wegen’ in de verkoop ging zetten om na een intense periode lekker te kunnen gaan reizen. ‘‘Als iets helemaal staat, is het voor mij tijd om iets nieuws op te zetten. Ik voel dat het nu die tijd is. Het is moeilijk om los te laten, maar een nieuw project starten hier in Spanje... daar heb ik ook onwijs veel zin in."