Wilmer Valderrama

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wilmer Valderrama

Wat is er gebeurd met Wilmer Valderrama van That ‘70s Show?

|
|

Laatste update:

De Amerikaanse acteur Wilmer Valderrama zette zich op de kaart met zijn rol als Fez in That '70 Show. Tegenwoordig zien we hem iets minder vaak op het scherm. Hoog tijd dus om eens uit te zoeken hoe het nu gaat met deze televisiester!

Ben je nu ook benieuwd wat er met zijn tegenspeelster Laura Prepon is gebeurd? Wij zochten dat hier uit.

Doorbraak 

Hoewel Wilmer Valderrama al wat kleine rolletjes op zijn naam had, beleefde hij in 1998 pas zijn grote doorbraak in That '70 Show. Als de uitwisselingsstudent Fez, wiens echte naam en geboorteland als running gag in de serie niet worden genoemd, maakte hij zich onvergetelijk bij het publiek. Helaas kwam er na acht seizoenen in 2006 een einde aan de geliefde sitcom. En dus ook aan zijn befaamde rol!

Wat is er gebeurd met Wilmer Valderrama van That ‘70s Show?

Rijke cv opgebouwd

Het is dan altijd maar de vraag of een acteur nog aan de bak komt, maar daar had Wilmer geen enkel probleem mee. Hij verscheen in afleveringen van The Sopranos en Shorty's McShorts' Short, sprak stemmetjes in voor animatieseries en zo kunnen we zijn cv nog uren blijven opdoemen. Hebben we al gezegd dat hij ook te zien was in Awake (2012), Handy Manny (2006 - 2012), Raising Hope (2012 - 2013), Grey's Anatomy (2016) en nog altijd verschijnt in NCIS, in de rol van Nick Torres? De acteur was (en is) duidelijk niet snel vergeten.

Liefdesrelatie in de spotlight

Wie hem ook niet zo snel vergeet, is zijn ex-liefje Demi Lovato. De twee waren van 2010 tot 2016 een hecht stel, dat de liefde voor elkaar van de daken schreeuwde. Uiteindelijk zetten ze in 2016 hun innige en romantische band om in een echte, betekenisvolle vriendschap. En dat had vooral Demi Lovato nodig toen de (non-binaire) artiest in 2018 worstelde met het leven na een gruwelijke, bijna-dood-overdosis. Wilmer hielp Demi, ondanks hun breuk, het leven weer op te pakken.

Huwelijk op de planning

Echter, de romantiek met Demi ligt alweer even achter hem. Op 21 december 2019 verloofde de acteur zich met zijn Amanda Pachecho. Ze waren dolblij om hun relatie naar een hoger niveau te tillen, maar dat huwelijk is er nog altijd niet gekomen. Is er hommeles? Nee, hoor... Het heeft vast deels met het coronavirus te maken (want, hè wat niet?) maar ook met iets anders... 

Rol van zijn leven

Op 21 december 2020, vast te midden van alle gesprekken over hun sprookjesbruiloft, werd duidelijk waarom de twee nog even zouden wachten: ze verwachtten namelijk hun eerste kindje.

Inmiddels is dochtertje Nakano geboren. En zo heeft Wilmer naast zijn rijke cv ook de rol van zijn leven; als vader van de kleine spruit. Lief! 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder