'Hitsige Henk' in Lang Leve de Liefde laat kijkers walgen en gieren

De meeste deelnemers aan Lang Leve de Liefde kijken eerst even de kat uit de boom. Zo niet vrachtwagenchauffeur Henk, die na minder dan 24 uur weet: "ik ben verliefd!" Date Nina is minder enthousiast. En de kijkers hebben spijt dat ze net hun avondeten achter de kiezen hebben.

Henk en Nina in Lang Leven de Liefde
© SBS

Het ongemak in Lang Leve de Liefde wordt meestal gevoerd door het totale gebrek aan een klik tussen de dates. Of doordat een van de twee een ongelooflijk onbeschofte hork is die de ander terroriseert. Trucker Henk maakte het vanavond vooral ongemakkelijk doordat hij véél te hard van stapel liep.

Borsten en een bubbelbad

De date van Nina en Henk gaat echt in een moordend tempo. Terwijl ze eerst nog even rustig Chinees fonduen, heeft Henk wel zin in een bubbelbad met 'zijn' Nina. Nina volgt 'm braaf en ze zit er nog niet in of Henk heeft z'n hoofd al in haar boezem gelegd. En intussen maar de hele tijd dat tongetje uit z'n mond. En die zet hij dan ook in, want al snel zitten ze te tongen.

Lepeltje Lepeltje

Nina ondergaat het allemaal maar, maar kijkt intussen steeds moeilijker. En dan moet de nacht nog beginnen. Terwijl zij de slaapkamer inloopt ligt Henk al klaar onder de deken, enthousiast als een puberjongen die bijna z'n onschuld gaat verliezen. Eenmaal onder de deken draait Nina Henk al snel de rug toe, maar dat ziet hij alleen maar als een uitnodiging om te lepelen. En wij weten dan nog niet eens of hij ondergoed aan heeft. In dit geval zijn we blij dat we niet zien hoe het verder gaat.

Bord voor de kop

De volgende dag volgt het immer moeilijke gesprek of ze de date willen verlengen of niet. Van Henk weten we het wel, maar bij Nina is het even spannend. Even lijkt het of ze de stekker er uit trekt, maar dan verrast ze toch met de mededeling dat ze wil verlengen, onder één voorwaarde. En je raadt het al: ze wil wat meer afstand. "Het benauwd me een klein beetje, ik zit niet in die fase waar jij zit." No shit, Nina. Henk knikt wel, maar je ziet dat het niet echt aankomt. En daar komt Nina ook al snel achter.

Kaartjesspel

Want tijdens het kaartjesspel krijgt Henk al weer de smaak te pakken. Met een grote grijns en dat tongetje uit z'n mond zit hij intussen weer hitsig naar Nina te kijken. "Ik voel heel veel voor jou", zegt hij maar weer eens, voor het geval Nina er aan twijfelde. Als ze vraag stelt waar hij aan denkt bij 'liefde', loopt het weer uit de hand. "Als ik denk aan het woord liefde, dan denk ik aan jou." Dan nog maar een hint van Nina. "Dat gepak de hele dag kan ik ook niet tegen." Weer even stilte.

Dat is het dan ook

Dan heeft Henk een kaartje. Maar daarvoor moet hij haar eerst even een kus geven. "Hoe voelt het als ik jou een kus geef?" Een weinig enthousiaste Nina: "Ja, voelt wel goed. Maar dat is het dan ook." Henk kijkt maar weer op z'n kaartje.

De kijker bezag het allemaal met gemengde gevoelens. Gevoelens van hilariteit enerzijds en een lichte walging anderzijds.

Hoe het verder gaat tussen Henk en Nina zie je morgen in Lang Leve de Liefde om 18:55 uur op SBS6.