rtl boulevard nikkie plessen jeroen snel zweten eddy zoëy diederik jekel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
rtl boulevard nikkie plessen jeroen snel zweten eddy zoëy diederik jekel
BN'ersRTLVI

Hilariteit bij RTL Boulevard: ‘Weet niet waar jij allemaal zweet…’

|
|

Laatste update:

Diederik Jekel geeft de RTL Boulevard-kijkers tips om de komende ‘plaknacht’ door te komen. Het idee van een zwetende Eddy zorgt onbedoeld voor hilariteit: “Leuk beeld zeg!

'Dat klinkt heel goor'

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel kwam langs in RTL Boulevard om te praten over de hittegolf. Het was vandaag bloedheet en ook vanavond blijft het warm. Diederik spreekt daarom van een ‘plaknacht’: “Dat klinkt heel goor, maar het is een nacht waarbij de temperatuur niet onder de 20 graden komt.

Tips voor deze plaknacht

Hoe zorg je er nou voor dat je vanavond niet je bed uit drijft? Diederik vertelt dat voorkomen beter is dan genezen. Probeer de warmte zoveel mogelijk uit je slaapkamer te halen. Ook kan het helpen om een kopje thee te drinken: “Dan denkt je lichaam: er komt iets warms aan, ik moet extra gaan zweten. En dat helpt je dus afkoelen.

'Dan ga ik juist zweten'

Diederik raadt mensen tot slot af om helemaal naakt te slapen. Je kunt beter dunne kleding van natuurlijke materialen dragen. Presentator Eddy Zoëy voelt niets voor die tip: “Dan ga ik juist zweten.” Diederik reageert: “Het is meer een algemeen iets. Ik weet niet waar jij allemaal zweet”, zo zegt hij. “Jezus, leuk beeld zeg”, gniffelt Eddy. Nikkie Plessen barst daarop in lachen uit: “Vertel dat eens even, Eddy, waar zweet jij allemaal?

Nou, Nikkie… Wij weten toevallig dat Eddy sowieso altijd een zweterig kontje heeft bij RTL Boulevard!

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4. Vorige week zagen we hoe Marieke Elsinga afscheid nam van het tv-programma.

P.S. Morgen even lekker naar buiten? Deze beroemde Nederlandse filmlocaties moet je deze zomer bezoeken.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder