Hier is de trailer voor How To Train Your Dragon 3

Veronica Superguide logo
Hier is de trailer voor How To Train Your Dragon 3

Hier is de trailer voor How To Train Your Dragon 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De heldhaftige Hiccup en zijn dappere draak Toothless zijn terug in de eerste trailer voor How To Train Your Dragon 3, oftewel Hoe Tem Je Een Draak 3. En ook dit nieuwste hoofdstuk van de filmfranchise met de langste titel van allemaal gaat er weer schitterend uitzien.

How I Met Your Dragon

Omdat How To Train Your Dragon 3 als filmtitel natuurlijk nog niet lang genoeg is, heet de film voluit How To Train Your Dragon 3: The Hidden World. Vroeg in de trailer zien we een volwassen Hiccup voorbijkomen, en er gaan al geruchten dat we zullen zien hoe deze bebaarde held het verhaal van deze film in How I Met Your Mother-stijl aan zijn kinderen vertelt. Wie trouwens liever een Nederlandstalige trailer heeft, die staat hieronder.

Captain Hiccup en Thorless?

De How To Train Your Dragon-reeks gaat met de tijd mee, want twitteraars menen nogal wat invloeden van de Avengers-films te bespeuren. Zo regent het tweets die opmerken dat de volwassen Hiccup wel wat weg heeft van Captain America, terwijl Toothless juist zou doen denken aan Thor met al die donder en bliksem. Vanaf 23 januari kunnen we het zelf zien, want dan vliegt How To Train Your Dragon 3 de Nederlandse bioscopen binnen.

Lees verder